dissabte, 24 de gener de 2015

Dani Jiménez


Bon dia!

Com molts ja sabeu, l'Ampa aquest any va fer una carta molt especials als Reis Mags d'Orient per als nostres alumnes.
Enlloc de demanar coses materials, vam decidir demanar un regal màgic, un d'aquells que perduren molt de temps en la memòria dels infants.
Ses Majestats ens van concedir el nostre desig, i ens van dir que el dia 22 de gener, vindria en Dani Jiménez a passar el dia a la nostra escola.
Aproximadament una setmana abans, se'ls va comunicar la notícia als alumnes. No cal dir que han passat una setmana molt neguitosos i emocionats.
I finalment...  El passat dijous va arribar el gran dia! L'ambient que es respirava en el centre, des del moment que van veure arribar la furgoneta de l'equip del Dani, era d'emoció, nervis, falta de concentració a les classes...
El Dani ens va preparar dos tallers, un al matí per als alumnes de 1r, 2n i 3r, i l'altre per la tarda, per als de 4t, 5è i 6è. Ens va ensenyar moltes coses de la ciència, amb el seu tarannà característic, amb humor i participació, tant dels nens com els mestres... Érem tots un equip.
Cal remarcar el gran caràcter del Dani, abocat amb tots els nens.
Els alumnes de 3r, aprofitant que estan estudiant l'entrevista, en van fer una a en Dani, a la qual ell es va prestar gustosament. Per la tarda, també va anar a visitar als nens de parvulari, per a fer-se fotos amb ells i regalar-los una foto dedicada per a poder penjar a la classe.
En fi, un dia inoblidable!
Des de l'Ampa estem molt, molt contents, perquè realment ha estat un èxit. Però realment estem molt emocionats, no podem evitar-ho. Podem dir que dijous vam veure en cada rostre de cada nen l'emoció, l'alegria, la fascinació i sobretot la felicitat. Creiem realment que aquest dia el recordaran durant molt de temps.
Seguidament us penjarem unes fotos de la jornada, perquè les pugueu mirar juntament amb els vostres fills. N'hi ha moltes, perquè vam viure molts moments fantàstics, i ens agradaria que els veiéssiu tots.

Des de l'Ampa volem donar les gràcies al Dani Jiménez per la seva impecable feina.


Moltes gràcies!

Taller de 1r, 2n i 3r.

Taller de 4t, 5è i 6è
Visita a la classe de P3Visita a la classe de P4
Visita a la classe de P5

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari: