dissabte, 30 de maig del 2015

Benvolguts pares i mares:

L’AMPA de l’Escola Cor de Roure, un any més, organitzem el CASAL D'ESTIU

Com cada any, volem oferir una programació de casal d’estiu pensada per motivar els nens i les nenes a fer exercici físic de manera lúdica i divertida a través de jocs, gimcames, esports, tallers diversos i excursions, al mateix temps que aprenen en una atmosfera de cooperació i descansen de la rutina del curs escolar.

Aquest any, a l'igual que l'any passat, hem optat per dividir el casal en dos grups:
CASALET: per a nens i nenes de 2 a 5 anys
CASAL: per a nens i nenes de 6 a 12 anys
On realitzarem activitats específiques per a cada edat i amb els grups més homogenis possibles:

L’anglès també hi serà present aquest any ja que l'Áine, la noia de procedència irlandesa, compartirà amb els nens i les nenes del casalalgunes de les activitats diàries (bon dia al Casalet i l'esport al Casal) durant el mes de juliol.

L’objectiu general serà que nens i nenes gaudeixin del període de vacances amb els seus companys. Ha de ser un premi per a ells. Mitjançant els tallers, els esports, i les activitats lúdiques potenciarem els valors educatius i la cooperació. 
Per aconseguir aquest objectiu comptarem amb un equip d’educadors titulats i amb experiència: tant al CASAL com al CASALET aniran a càrrec d’una plantilla de personal qualificat i que altres anys ja han estat al Casal: la Mireia, l’Eva, el Blai; enguany també la Nara Mateu (en conveni de pràctiques), l’Aine (la noia irlandesa), i l’Álvaro (farà puntualment tallers de música); al davant de tot l’Anabel Albiñana com a directora de totes les activitats.
Trobareu tota la informació necessària i la documentació per a la inscripció en els documents adjunts.

Cal realitzar la inscripció abans del 01/06/2015 a la consergeria de l’escola o per correu electrònic a ampacorderoure@gmail.com i posteriorment s’informarà del dia de la reunió general amb els pares. Les places son limitades!!

US HI ESPEREM!!!!
Atentament:

AMPA de l'Escola Cor de Roure



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari: