divendres, 13 de maig de 2016

S'ACOSTA L'ESTIU! CASAL I CASALET

Benvolguts pares i mares:

Des de fa molts anys l’AMPA organitza el Casal d’estiu, una proposta de lleure educativa i lúdica adreçada als infants de 3 a 12 anys durant les vacances d’estiu. S’aposta per una educació creativa, divertida i solidària. El casal esdevé una activitat propera a la família, amb una programació molt variada i divertida que ens permet mantenir un contacte directe amb el poble i els seus habitants. Un servei que s’ajusta a les necessitats de les famílies i permet la conciliació de la vida familiar i laboral.

"ELS NEN/ES NO JUGUEN PER APRENDRE, PERÒ APRENEN PERQUÈ JUGUEN" Jean Piaget.

Per aconseguir aquest objectiu comptarem amb un equip d’educadors titulats i amb experiència. Tant al CASAL com al CASALET aniran a càrrec d’una plantilla de personal qualificat i que altres anys ja han estat al Casal: la Mireia, l’Adrià i la Nara. Enguany també comptarem amb l’Agnès Corsellas (en conveni de pràctiques) i l’Álvaro (que farà puntualment tallers de música). Al capdavant, l’Anabel Albiñana com a directora i coordinadora de totes les activitats. Com a novetat, tindrem com a monitora la Noèlia (http://www.pallassosabril.es) que farà tallers d’arts escèniques i interpretació. L’anglès també serà present aquest any ja que comptarem amb la col·laboració de la Helka, una noia nativa de parla anglesa, que compartirà les activitats amb els nens i les nenes del casal durant el mes de juliol.

Aquest any també hem optat per dividir el casal en dos grups:

CASALET: per a nens i nenes de 2 a 5 anys
CASAL: per a nens i nenes de 6 a 12 anys
On realitzarem activitats específiques per a cada edat i amb els grups més homogenis possibles.

Igual que l’any passat, hi haurà també l’opció de quedar-se a dinar aquells que ho desitgin, amb dinar de carmanyola portat de casa, i poder allargar l’horari del casal fins les 15h. Aquest servei de menjador es pagarà setmanalment o puntualment en efectiu mitjançant tiquets que es podran comprar directament a les monitores. El preu són 2 €/dia.

IMPORTANT: ENGUANY NO S'OFERIRÀ EL SERVEI D'ACOMPANYAMENT A LA PISCINA MUNICIPAL PER A REALITZAR ELS CURSETS DE NATACIÓ. Si l'Ajuntament per la seva banda vol oferir aquest servei, ja informarem als pares el més aviat possible.

MODIFICACIÓ DELS SISTEMA D'INSCRIPCIONS:
Cal realitzar la inscripció abans del 03/06/2015 a la consergeria de l’escola o per correu electrònic a ampacorderoure@gmail.com i per a formalitzar la inscripció, caldrà que feu el pagament del 50% del total de l'import corresponent al compte bancari indicat en la inscipció. Si no es ralitza el pagament, la inscripció no es farà efectiva. Les places són limitades!

El dia 2 de juny a les 22h hi haurà la sessió informativa del CASAL I CASALET D'ESTIU 2016 al menjador de l'escola.

Trobareu tota la informació necessària i la documentació per a la inscripció a les imatges de sota. 
Qualsevol dubte que tingueu, ens podeu enviar un email a ampacorderoure@gmail.com

US HI ESPEREM!!!!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari: